Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
Sauerland 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet

Invitation                                                                                                  

Klubtur til Winterberg i Sauerland – d. 9. – 14. august

Vi har i år fundet en ny udenlandsk destination som ramme for en klubtur. Det er byen Winterberg som ligger i det tyske område Sauerland, vest for Harzen og ca. 750 kilometers bilkørsel fra Djursland.

Området er angiveligt meget velegnet til landevejscykling, med mindre veje og begrænset trafik, kuperet men ikke med stejle og lange bjergopkørsler. Læs her hvordan man markedsfører området for cyklister på landevej: Bike Arena Sauerland das Paradies für Rennradfahrer in NRW - www.bike-arena.de

Ophold og pris

Vi skal bo på hotel Hessenhof i byen Winterberg, www.hotel-hessenhof.de., hvor vi ankommer den 9. august eftermiddag/aften og checker ud den 14. august. Som man kan se på hotellets homepage tilbyder man sine gæster diverse faciliteter, ex spa m.m.

Turen koster pr. person kr.3.500,- som inkluderer 5 overnatninger i delt dobbeltværelse, 5 x morgenmad og 4 x tre retters aftenmenu på hotellet. Vi er på cyklerne i fire dage og transporten til og fra Winterberg står man selv for.

Planlagte cykelture

Ud fra den foreløbige research, vi har foretaget om området, kan vi oplyse at vi arrangerer guidede ture af forskellige længder og antal HM så alle kan være med og blive udfordret. Der bliver ture på op til 100+ km og ca. 1.500 HM. 

Tilmelding

Vil du være med til at udforske og opleve et helt nyt cykelområde i hyggeligt selskab med en flok klubkammerater, skal du tilmelde dig og betale et depositum på kr.1.500 senest d. 9. februar. ”først til mølle” princippet gælder da vi har et begrænset antal værelser til vores rådighed

Du er velkommen til at kontakte Flemming – 40 63 61 08 – flemming.l@icloud.com hvis du har spørgsmål.

Tilmeldte
6 /13
Tilmeldingsfrist
08.05.2023
Tidspunkt
09.08.2023 kl. 18.00 - 14.08.2023 kl. 07.00
Sted

Seneste nyheder

Vores sponsorer