Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
Nyt klubtøj
Hans Chr Pedersen

  22.02.2021
  22:58

Kære alle CK Djurs’ere

Nu nærmer vi os foråret, uden at vide hvad det må bringe af udfordringer i forhold til klubarrangementer.

En ting som vi havde glædet os rigtig meget til i bestyrelsen, men allerede nu må erkende ikke kan lade sig gøre, var præsentation, introduktions- og prøveaften af/med vores nye tøjleverandør.

Vi har brugt megen tid på at tale med flere forskellige leverandører, sammenligne priser, kvalitet og ikke mindst vurdere det service apparat som leverandøren kan tilbyde i forhold til udvalg og hvordan vi bestiller vores nye tøj.

Designmæssigt er der som lovet ikke sket nogle ændringer, bortset fra at kraven har skiftet farve.

I forhold til sponsorer er vi i den heldige situation, at vi fortsætter samarbejdet med Rønde Sparekasse, HN Cykelcenter/Autocenter og Meny Rønde som sponsorer på trøjen, herudover byder vi velkommen til MC Tag som ny sponsor på bukserne.

Valget af tøjleverandør er faldet på TACTIC Sport, de har base på Fyn og får alt deres tøj produceret i Spanien.

Det er vores opfattelse, at deres produkter er af en rigtig god kvalitet, gennemtænkt i enhver detalje, og at der er en god balance mellem pris og kvalitet.

Et vigtigt forhold set fra klubbens side er, at vi ikke længere skal ligge inde med lagre, som vi risikerer ikke at kunne få solgt. TACTIC tilbyder en webshop, hvor vi hver især selv bestiller det vi vil have i deres brede sortiment.

Leveringstiden er oplyst til 6-8 uger, men TACTIC vil samtidig ligge inde med et mindre lager af jersey og bib-shorts, således at det vil være muligt med kort varsel at få leveret sådanne basis fornødenheder.

På grund af Covid-19 kan vi som anført desværre ikke lave en demo aften, vi har derfor fået Jacob (vores leverandør) til at lave en fyldestgørende video, hvor alle produkterne gennemgås.

Se disse link:

Forklaring om Websiden og bestilling https://youtu.be/5L7wWlJjktk

Produkt forklaring https://youtu.be/xo1SZjllo1I

Helt overordnet har TACTIC to kvaliteter af jersey, Hardday og Sunnyday. Hardday er topmodellen i en meget lækker kvalitet. I bukser er der en kvalitet Hardday, til gengæld er der her mulighed for at vælge mellem forskellige puder i buksen. Til damer er der 2 forskellige (Standard og Queen) og til herrer 3 forskellige (Standard, Prince og King). Standard svarer nogenlunde i kvalitet til Marcello Bergamo som I kender, og de andre puder er alle en opgradering til bedre kvalitet.

Udover de traditionelle produkter er det nu muligt at bestille regnjakke, gabbajakke og 2 forskellige modeller langærmede jakker, en traditionel og en såkaldt overgangsjakke, alle modeller gennemgås i produktvideoen.

Vi er klar over, at det kan være svært at vælge, især de specialprodukter som I ikke kender på forhånd, men vi vil gerne allerede nu give alle mulighed for at bestille, så der åbner et bestillingsvindue fra den 23. februar til den 9. marts 2021.

Med hensyn til størrelser, er det vores oplevelse, efter at vi har haft lejlighed til at prøve tøjet, at størrelserne ligger tæt op ad Marcellos størrelser, er I i tvivl er der også en størrelsesguide i shoppen.

For at komme i gang med bestilling skal I logge på tactic-sport.dk, vælge CK Djurs og oprette jer som bruger, og shoppe som I plejer på en hvilken som helst webshop. Alle leverancer er fragtfrie, og levering sker samlet til klubben, i poser med navn på.

Er der spørgsmål kan I kontakte en fra bestyrelsen, så skal vi nok hjælpe.

Vi håber I alle vil blive glade for det nye tøj.

Husk at vi stadig har vindveste og jerseys på lager som sælges til rigtig gode priser. Se i Shoppen på vores egen hjemmeside.

Cykelløb – sidste år lykkedes det ikke at få afholdt vort cykelløb – vi prøver derfor igen i år. Det er dog med alle mulige forbehold for udviklingen i Corona, forsamlingsforbud med mere. Vi har fået tildelt lørdag den 29. maj som løbsdato – vi beder jer derfor reservere denne dag og være klar til at hjælpe.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Seneste nyheder

Vores sponsorer