Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
Klubtur til Skagen - 19-20 juni 2021
Flemming Larsen

  03.09.2020
  09:21

Invitation – klubtur til Skagen – 19-20. juni 2021

Vi er nogle stykker (Frede, Brian, HC og undertegnede) som nu forsøger at genoplive en gammel klubaktivitet – Thorsager/Skagen tur retur.

Datoerne bliver weekenden den 19-20. juni næste år.

Tur info.

Turen er ca 200 km. hver vej, og vi starter ud fra Thorsager formentlig kl 07.00. Forholdsvis flade km med kun ca. 400 HM. Synes man at længden er lidt i overkanten er det muligt at køre sin bil med cykel frem til Øster Hurup hvor man så tilslutter sig de øvrige på cykel. På hjemturen cykler man fra Skagen til Øster Hurup hvor man afslutter etapen. Tempoet bliver på hold 3 niveau, og Finn har lovet igen at bistå som sportsdirektør incl. følgebil.

Trænings tilbud – distance træning

Frede og Brian vil lave et træningsprogram med fokus på distance og holdkørsel. Det vil starte op primo april og træningsturene bliver i weekends og på helligdage. Gradvist vil længden på træningsturene øges så vi ender op med ture i nærheden af de 200 km. Målet er tilvænning til mange timer i sadlen.

Ophold, pris og tilmelding

Turen vil koste ca. kr 850,- og inkludere overnatning i Skagen, middag lørdag aften samt frokost (fastfood) om søndagen. Vi har booked plads til 25 personer på Skagen Motel, så først til mølle princippet gælder ift tilmelding. Du kan tilmelde dig på den oprettede event og samtidig indbetale kr 300 i depositum.

Deadline for tilmelding er den 1. december.

Håber at rigtige mange vil være med og gøre denne tur til en af cykeludfordringerne i 2021

Mvh

Frede, Brian, HC og Flemming

P.S Kontakt gerne en af os ved spørgsmål

 

Seneste nyheder

Vores sponsorer