Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
MTB Hold 2 lørdag d. 18/2 kl. 10 fra P-pladsen ved Agri
Jan Heinemeier

  13.02.2017
  00:10
Godt nyt til MTB-ryttere:
 
HC har forberedt en tur i Mols Bjerge lørdag d. 18/2 kl. 10 fra P-plads ved Agri. Han kører altid med rygskjold, og hvis jeg kender ham ret, får vi sikkert gode udfordringer. Men husk, vi holder mandtal og efterlader ingen af kammeraterne derude - jeg plejer selv at danne bagtrop (af naturlige årsager).
 
Her er HC''''s egen appetitvækker:
 
 Spændende MTB tur i Mols Bjerge på niveau 2. Turen er på ca. 21 km, køres på knap 2 timer og er på ca. 500 HM. Det meste af turen foregår på singletracks, og jeg lover, at I alle vil få pulsen op indtil flere gange. Mange af jer vil komme igennem nogle områder af Mols Bjerge, hvor I måske ikke har været tidligere. Deltagerne på de tidligere MTB-ture (og mange flere) vil kunne klare denne spændende tur, og måske ind i mellem blive udfordret lidt på teknik.
 
Jeg er selv på vinterferie i fjorten dage fra på fredag, men jeg håber, at alle I andre får en rigtig god tur. Vi der er interesserede kan faktisk teste turen allerede på onsdag kl. 13.
 
MTB-folket ligger aldrig stille - lørdag d. 25/2 har Ove lovet at lave en tur. Så følg med i føljetonen her på Forum...
 
Hilsen Jan
 
 
Jan Heinemeier

  16.02.2017
  21:36
Hej allesammen,
 
I kan virkelig glæde jer til HC''s tur i Mols Bjerge på lørdag! Vi var fem stykker (HC, Flemming, Peter Vand, Niels Tang og undertegnede), der forhåndstestede turen i onsdags, og det var den mest spændende tur, jeg har prøvet på Mols til dato. HC kender alle de stejleste og mest snoede stigninger og nedkørsler - inklusive Skovbørnehavens kælkebakke, der kom lidt bag på os - men alle kunne være med i det hyggelige selskab. Flemming klarede alle udfordringer strygende, trods begrænset erfaring på MTB. Han har lovet at lægge billeder fra turen på vores hjemmeside under MTB og på Facebook.
 
Så kom friske på lørdag - selv er jeg bare ked af, at jeg ikke kan være på ski og MTB på samme tid.
 
Hilsen og god tur
Jan

Seneste nyheder

Vores sponsorer