Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
MTB hold 2: Banen i Ebeltoft søndag d. 1/3 kl. 10
Jan Heinemeier

  27.02.2020
  09:07
På søndag vover vi os ud i lidt større udfordringer: Ebeltoft Mountainbike track. Men frygt ikke – det er muligt at tage lettere omveje uden om de værste forhindringer. Det er også muligt at korte banen og køre den nemmere start lidt flere gange. Se link til banen:

https://www.syddjurs.dk/Portaler/Borger/Kultur+og+Fritid/materiale/MTB_rute+2012.pdf

Vi mødes på parkeringen ved Søhusvej syd for Ebeltoft. Vi må hellere melde klart ud: banen egner sig ikke til gravel (måske med undtagelse af Helene).

HC (lige hjemvendt fra Sydafrika) står for turen – jeg er selv på skiferie i Norge. Kunne I være rare at melde tilbage, om I kan komme – for to år siden var det kun Ove og mig, der mødte op, men vi havde en fin tur sammen, og kaffe og kage var der nok af.

Vel mødt – hilsen Jan

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal" mso-tstyle-rowband-size:0 mso-tstyle-colband-size:0 mso-style-noshow:yes mso-style-priority:99 mso-style-parent:"" mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt mso-para-margin-top:0cm mso-para-margin-right:0cm mso-para-margin-bottom:8.0pt mso-para-margin-left:0cm line-height:107% mso-pagination:widow-orphan font-size:11.0pt font-family:"Calibri",sans-serif mso-ascii-font-family:Calibri mso-ascii-theme-font:minor-latin mso-hansi-font-family:Calibri mso-hansi-theme-font:minor-latin mso-bidi-font-family:"Times New Roman" mso-bidi-theme-font:minor-bidi mso-fareast-language:EN-US}

Seneste nyheder

Vores sponsorer