Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
Det skal prøves: Fantastisk 16 km MTB bane ved Silkeborg!
Jan Heinemeier

  13.02.2020
  15:12
I sidste uge tog jeg min MTB med til Silkeborg og prøvede for første gang deres nyligt forlængede MTB-spor i Vester Skoven. Det er nu oppe på 16 km meget varieret, smukt terræn. Det er et singletrack spor af meget høj standard, befæstet med fast bund og dosserede sving, der giver et fantastisk flow i bakkerne – nærmest som at køre i rutsjebane.

Det skal prøves!

HC og jeg har sat turen på MTB programmet søndag d. 15. marts i stedet for Ørstedbanen. Vi håber, at mange kommer med til en god oplevelse.

Hilsen fra Schweiz /Jan

PS. Mine billeder er fra en rød afstikker af banen, som ikke er tvungen – den så bare mere spændende ud (se Facebook)

Links til sporet:

http://www.sssl.dk/vesterskov/

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal" mso-tstyle-rowband-size:0 mso-tstyle-colband-size:0 mso-style-noshow:yes mso-style-priority:99 mso-style-parent:"" mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt mso-para-margin-top:0cm mso-para-margin-right:0cm mso-para-margin-bottom:8.0pt mso-para-margin-left:0cm line-height:107% mso-pagination:widow-orphan font-size:11.0pt font-family:"Calibri",sans-serif mso-ascii-font-family:Calibri mso-ascii-theme-font:minor-latin mso-hansi-font-family:Calibri mso-hansi-theme-font:minor-latin mso-bidi-font-family:"Times New Roman" mso-bidi-theme-font:minor-bidi mso-fareast-language:EN-US}

Seneste nyheder

Vores sponsorer