Skip Navigation Links


Klubmodul henter siden
MTB-hold startes på forsøgsbasis - lørdag d. 21/1
Jan Heinemeier

  20.01.2017
  00:55
 Samme besked som i kategori ALLE:
(Lad os prøve at fortsætte i kategori MTB og også svare her)
 
Hej alle jer, der gerne vil have lidt udfordring på MTB, uden at det bliver alt for vildt.
Vi er nogle stykker, f.eks. Inge, Peter, Helene og undertegnede fra CK-D, der gerne vil forsøge at starte MTB på regelmæssig basis på et niveau, der nogenlunde svarer til landevejstræningens hold 2.
Hold øje med Forum under kategori MTB - vi starter på lørdag kl. 10 fra parkeringspladsen ved foden af Agri Bavnehøj. Peter Vand lægger ruten, der bliver på et par timer. Senere - indtil frost og salt er væk - finder vi andre steder at køre. Jeg ved at Ove Bryder f.eks. kender en fin tur fra Ørnbjerg Mølle...
Hvis du er mere til Hold 3 type kørsel, så hold øje med de ture, som Jørgen lægger op. Vi kan jo også senere prøve at starte ture for begge hold fra samme sted.
Vel mødt på lørdag - meld gerne tilbage hvem der gerne vil med.
Mange hilsner Jan
Mobil: 2338 2318
Helene Eriksen

  21.01.2017
  09:25
Bo og kommer ??
Vi ses lige om lidt
Helene
Bente Larsen

  21.01.2017
  15:41
Hej - tak for godt selskab, hjælp og guidning på dagens MTB tur. Jeg må erkende at jeg døde fuldstændigt men vi kom godt hjem og jeg har ikke mistet lysten til at cykle i Mols Bjerge .... men nok ikke på hold 2 niveau )
God weekend hilsen Bente
Jan Heinemeier

  23.01.2017
  22:22
Hej - Dejligt med stort fremmøde på 11 friske mennesker!
 
Særligt tak til Peter Vand, der havde lagt en fantastisk tur gennem Mols Bjerge - 25 km i meget varieret terræn med lidt for enhver smag. Selv fik jeg da mere syre i benene end til spinning - men ingen havde gaffertape med til min buksebag :)
 
Godt at Bente fik prøvet formen af under ordnede forhold - lidt mere træning, så er du nok klar til MTB hold 2.
 
Marco var bare flyvende, og Bo og Helene var ikke til at stoppe! Ove Bryder har lovet at lave den næste tur på lørdag d. 28. fra Feldballe (håber skulderen kommer i orden igen) - Ove annoncerer programmet senere.
 
Mange hilsner Jan

Seneste nyheder

Vores sponsorer